Obligatorisk föranmälan till Naturnatten den 5:e juni!

Naturnatten den 5:e juni arrangeras i år av ÖNF helt på egen hand, och vi siktar på två små, covid-anpassade grupper. Vi alternerar mellan studier av nattfjärilar (med hjälp av UV-lampa och lakan) och fladdermöss (med hjälp av ultraljudsdetektor). OBLIGATORISK FÖRANMÄLAN och begränsat antal platser. Anmäl dig till Björn, tel. 0702 – 68 71 71. Vi kommer att hålla till i norra utkanten av Simrishamn, intill Tommarpsån, och starta klockan 21:30. Exakt mötesplats meddelas då du anmäler dig. Vi rekommenderar att du tar med dig solglasögon som skyddar mot fjärilslampans UV-ljus – det kan vara skadligt för ögonen att titta in i lampan en längre stund.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.